A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa

 

HBCS logó

HBCS Audit Kft. Facebook

 

Szakmai továbbképzéseink nemcsak jelenlegi szerződött Ügyfeleink számára hozzáférhetőek: előre meghirdetett kurzusainkra a jelentkezés nyitott, ill. igény szerint kihelyezett oktatásokat is szervezünk. Változatos formában kínálunk továbbképzéseket:

Javítási javaslatok személyes átadása: Szakértői tevékenységünk során Ügyfeleink kijelölt munkatársai számára biztosítjuk az orvosszakértőinkkel való rendszeres konzultáció lehetőségét. A javításokat személyesen adjuk át, melynek során munkatársunk indokolja a javítás szükségességét és választ ad a felmerülő kérdésekre, ezzel is hozzájárulva a rendszeresen ismétlődő hibák kiszűréséhez.

Kódolók célzott oktatása, tréningje: Kihelyezett oktatásaink során, a kódolásért felelős szakemberek elméleti tudásának bővítése, készségeik fejlesztése a cél. Ismertetjük, értelmezzük az aktuális finanszírozási szabályokat, a szabálytalan/pontatlan kódolás következményeit, valamint bemutatjuk a jellemző hibaforrások megszüntetésének lehetőségeit.  A képzéseken az adott intézmény kódolási gyakorlatának közös értékelésére, problémák azonosítására, megoldási lehetőségek megbeszélésére is lehetőség nyílik. Így ez a képzési forma nemcsak a munkatársak ismereteinek bővítésére alkalmas, hanem hozzájárul az intézményi finanszírozási adminisztráció átfogó javításához.

Szakmaspecifikus konzultációk: Egyes szakmák kódolási feladatai speciális ismereteket igényelnek az egészségügyi szakemberek részéről, sőt, bizonyos esetekben (pl. onkológia) speciális szabályozás is meghatározhatja a kódolási folyamatot. Munkatársaink igény szerint, interaktív, szakma-specifikus konzultációkat tartanak az egyes szakterületek kódolási felelősei számára.

Akkreditált kurzusok: A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjával (SE EMK) szoros együttműködésben, rendszeresen szervezünk akkreditált, egy és többnapos kurzusokat. Célunk, hogy felkészítsük az ellátókat a változó szabályozási környezet kihívásaira, és gyakorlatorientált formában áttekintsünk a kódolásban előforduló szabálytalanságokat, hiányosságokat.  

Szakmai fórumok, konferenciák: Az aktuális finanszírozási változások kapcsán ad hoc továbbképzéseket, szakmai vitafórumokat szervezünk, az érintett szakmai és hatósági szakemberek részvételével, többnyire szintén az SE EMK-val együttműködésben.