A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa

 

HBCS logó

Munkatársaink

akikre mindig számíthatunk...

A HBCS Audit Kft. menedzsmentje mindig is komoly hangsúlyt helyezett a cég munkatársainak gondos kiválasztására és rendszeres továbbképzésére. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársi közösségünk legtöbb tagja a kezdetektől, csaknem tizenöt éve dolgozik velünk. Szakmai tevékenységünk színvonalát képzett egészségügyi finanszírozási orvosszakértők és informatikus szakemberek garantálják. A folyamatok koordinációjáért egészségügyi ügyvitelszervezőink felelnek, a precíz dokumentációt és egyéb operatív teendőket adminisztratív munkatársaink végzik.

 

A cég vezetése:

 

Ügyvezető igazgató:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. MSc, szakorvos, egészségügyi szakmenedzser

 

Informatikai igazgató:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., informatikus, programozó matematikus 

 

A HBCS Audit Kft. Integrált Irányítási Rendszerének vezetője:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyfélkapcsolati igazgató

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Finanszírozási orvosszakértők:

Szakértőink különböző szakmai területeket képviselő, magas szintű finanszírozási, közgazdasági és informatikai ismeretekkel rendelkező szakorvosok. Ügyfeleink leggyakrabban velük találkoznak, hiszen ők készítik a javításokat, amelyeket havonta, személyes konzultációk keretében adnak át.


Informatikus munkatársak:

Tevékenységünk egyik legfontosabb pillérét korszerű informatikai hátterünk és felkészült informatikusaink alkotják. Folyamatos kapcsolatot ápolnak a vezető rendszerházakkal, rendszerünket az aktuális követelményeknek és szabályoknak megfelelően fejlesztik. Jelentéstechnikai és utolsó pillanatos javításokat, prognózisokat készítenek.


Egészségügyi Ügyvitelszervezők:

Munkatársaink nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel gondoskodnak tevékenységünk szakmai adminisztrációjáról és a munkafolyamatok koordinálásáról, szervezéséről.


Adminisztratív munkatársak:

Cégünk adminisztratív központja Kaposváron található. Titkárságunk munkatársai biztosítják a precíz és kiegyensúlyozott munkavégzéshez szükséges hátteret és operatív feltételeket.