HBCS logó

Üdvözöljük megújult honlapunkon!

A HBCS Audit Kft.
csaknem két évtizede foglalkozik fekvő- és járóbeteg ellátó intézmények finanszírozási adatszolgáltatásának auditálásával.

Tevékenységünkkel partnereink méltányos finanszírozásához kívánunk hozzájárulni, biztosítva az elvégzett szolgáltatások teljes körű, szabályos elszámolását és a számlázási veszteségek megszüntetését.

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Egészségügyi finanszírozási audit és tanácsadás, informatikai szolgáltatások, oktatás  

Tovább
Integrált irányítási rendszer

Integrált irányítási rendszer

Integrált Irányítási Rendszer működtetése  

Tovább
Munkatársaink

Munkatársaink

Képzett finanszírozási orvosszakértők, kódolók és ügyvitelszervezők,IT szakemberek

Tovább

HBCS Audit Kft. Facebook

 

A HBCS Audit Kft. piacvezető szerepet tölt be Magyarországon az egészségügyi finanszírozási tanácsadás és auditálás területén.

Tevékenységünkkel a járó- és fekvőbeteg szakellátók méltányos finanszírozásához kívánunk hozzájárulni, biztosítva az elvégzett szolgáltatások teljes körű, szabályos elszámolását és a számlázási veszteségek megszüntetését.

Megtisztelő számunkra, hogy munkánk során szerződéses kapcsolatba kerülhettünk a hazai egészségügyi intézmények (orvosi egyetemek, megyei, városi kórházak, rendelőintézetek) többségével. Partnereink napi tevékenységük során és a finanszírozási rendszer változásai kapcsán a mai napig folyamatosan számíthatnak szakértői támogatásunkra.

A HBCS Audit Kft. szolgáltatásai révén a fekvő- és járóbeteg-szakellátó intézmények többletbevételt realizálhatnak és az érvényes szabályokhoz igazíthatják elszámolási gyakorlatukat. A bevételek növelése, a fenntartható működés biztosítása minden egészségügyi szolgáltató számára fontos. Minden olyan elvégzett szolgáltatás, amelynek költségét a finanszírozó nem téríti meg, veszteséget termel, így a már elvégzett szolgáltatások maradéktalan és szabályos elszámolása alapvető intézményi érdek. A hibás, illetve szabálytalan adatszolgáltatás komoly károkat okozhat.

Csaknem 20 éves egészségügyi finanszírozási tanácsadói tapasztalatra és képzett orvos-szakértői tudására alapozva, a HBCS Audit Kft. segítséget nyújt a finanszírozási adatszolgáltatás átvilágításában, szabályos kódolási gyakorlat megvalósításában, hatékonysági tartalékok feltárásában.
 
Szolgáltatásaink: 
 
- Egészségügyi finanszírozási tanácsadás
- Professzionális egészségügyi kódolás, kódjavítás
- Informatikai tanácsadás és egyedi szoftvertermékek
- Egészségügyi finanszírozási továbbképzések
- Ingyenes egészségügyi jogszabályfigyelés 

Kérje intézményre szabott ajánlatunkat MOST!

Iratkozzon fel INGYENES egészségügyi jogszabályfigyelő hírlevelünkre a bal oldali boxban! 

 

Adatvédelem

Cégünk elkötelezett a partnereink által ránk bízott adatok feltétlen védelme tekintetében. Éppen ezért 2010 óta működtetjük integrált irányítási rendszerünket, melynek egyik eleme az ISO 27001:2014-es Információbiztonsági Irányítási rendszer. A rendszer első tanúsítása 2012-ben történt, azóta évente sikeresen lezajlottak a követő auditok. Az idei évben a három éves tanúsítási periódus lezárultával ismétlő auditra került sor 2015. június 15-16. A sikeres auditnak köszönhetően tanúsításaink újabb 3 évre, 2018. júniusig érvényesek!

 

Magyarországi irodák

Magyarországon három helyszínen, Budapesten, Kaposváron és Szekszárdon működik irodánk: a szakmai tevékenység koordinációját és informatikai tevékenységünket a fővárosból irányítjuk, titkárságunk pedig Kaposváron található. Egy speciális konstrukció keretében, két megyei és két városi kórházban kihelyezett egészségügyi kódoló csoportot működtetünk.

 

Külföldi jelenlét

A HBCS Audit Kft. dinamikus fejlődése nem állt meg országunk határainál: cégünk külföldön is jelentős eredményeket tudhat magáénak. Erdélyi társcégünk a Medicode S.R.L. révén Romániában is vezető szerepre tettünk szert és folyamatosan keressük a lehetőségeket újabb külföldi piacok felé történő terjeszkedésre. 

Irodáink pontos elérhetőségéről a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat.