A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa

 

HBCS logó

WeBesoroló

A WeBesoroló a HBCS Audit Kft. saját fejlesztésű, web alapú informatikai rendszere, amellyel az egészségügyi intézmények tetszőleges időpontban és gyakorisággal, nagy pontossággal elvégezhetik a fekvőbeteg finanszírozási adatok állományszintű besorolását. A program által biztosított adatok segítségével lehetővé válik az intézmények teljesítményének folyamatos követése, tervezése.

A WeBesoroló segítségével a finanszírozási adatok besorolása egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, a nap 24 órájában igényelhető.

A regisztrált Felhasználók az Interneten keresztül, bármikor feltölthetik a rendszerbe az állományokat. Lehetőség van egy esetre vonatkozó,  vagy  több havi adatállomány beküldésére is, de egyszerre maximum 4 egymást követő hónap adatainak  feltöltése javasolt. A rendszer a finanszírozási szabályokat figyelembe véve elvégzi a feltöltött adatok feldolgozását és néhány percen belül  visszaküldi az eredményt a megadott e-mail címre.

 

 

 • Előnyök:
 • Pontos prognózis, a hónap során bármikor
 • Folyamatos rendelkezésre állás (0-24)
 • Gyors besorolási folyamat
 • Felhasználóbarát online felület
 • Besorolási eredmények e-mailen
 • Magas szintű adatbiztonság
 • Nincs szükség lokálisan telepített programra

Adatbiztonság

A rendszer biztonságos működését cégünk NetLock Kft. által kiadott tanúsítványa igazolja. További biztonsági elemként egy olyan speciális programot készítettünk, amely  a beküldést megelőzően „titkosítja" az állományokban található TAJ-számokat. A rendszer kizárólag az ily módon átkódolt adatállományt fogadja el, egyébként hibaüzenetet küld és nem indul el a besorolás.  A visszaérkező, besorolt adatállományokban a TAJ-számok a program segítségével egyszerűen visszaállíthatók. A besorolás végeztével az adatok azonnal törlődnek, azokat nem tárolja a rendszer!

Műszaki igények

 • Web-böngésző futtatására alkalmas számítógép
 • Internet-elérés
 • E-mail cím

Ajánlatkérés, kipróbálás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tesztelje ingyenesen a WeBesoroló pontosságát! Minden ajánlatkérőnek 10 ingyenes tesztalkalmat biztosítunk. A tesztelési lehetőség a letölthető adatlap visszaküldésével igényelhető. (Intézményenként egy tesztelési csomag kérhető.) Ezt követően, igény esetén, a szolgáltatás használatára kedvező havi átalánydíj ellenében nyílik lehetőség. Jelenlegi Partnereinknek további kedvezményeket kínálunk. 

Együttműködés a KVIK-OEP programmal

A BSoft Kft. és a HBCS Audit Kft. között létrejött együttműködés eredményeképpen a a KVIK-OEP rendszert használóknak lehetősége nyílik a programon keresztül igénybe venni a „WeBesoroló" szolgáltatást. A besorolás pontosságáért a HBCS Audit Kft., az adatállományok továbbításáért a BSoft Kft. vállal felelősséget. A rendszer biztonságos működése érdekében a BSoft Kft. KVIK-OEP rendszere a beküldést megelőzően titkosítja az állományokban található TAJ-számokat. A besorolás végeztével az adatok azonnal törlődnek, azokat nem tárolja a rendszer. A besorolás végeztével a KVIK-OEP rendszerbe automatikusan betöltődnek az eredmények, ezzel egy korrekt és folyamatos TVK követés válik lehetővé. A rendszer technikai leírását letöltheti az innen, illetve tájékozódhat a www.bsoft.hu oldalon is. Egy hónapon keresztül lehetőség van a program ingyenes kipróbálására (egy hónap időtartamra, de maximum 5 alkalommal). Ehhez nem kell mást tenni, mint a KVIK-OEP programon keresztül feltölteni az állományokat. Felhasználónév/jelszó párosításnak kérjük használják az intézmény 4 jegyű OEP kódját (a munkahelyek kódjának első 4 számjegye). A további felhasználás feltételeiről kérjük érdeklődjenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.