A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa

 

HBCS logó

Szolgáltatások

Informatika

Informatika

Egészségügyi informatikai szolgáltatások, egyedi szoftvertermékek, IT tanácsadás  

Tovább
Oktatás

Oktatás

Finanszírozási és kódolási ismeretek oktatása, tréningek, továbbképzések, konferenciák  

Tovább
Audit és Tanácsadás

Audit és Tanácsadás

Kórházak, szakrendelők finanszírozási jelentéseinek auditálása, szakmai tanácsadás  

Tovább
Jogszabályfigyelés

Jogszabályfigyelés

Folyamatos jogszabály- és rendeletfigyelés és értelmezés az egészségügyi jogszabályokat, rendeleteket illetően.

Tovább

Fekvő- és járóbeteg-szakellátó intézmények számára végzett szakértői tevékenységünkkel a finanszírozási adatszolgáltatás magas színvonalú megvalósítását, az elszámolási veszteségek minimalizálását kívánjuk elősegíteni.

Professzionális kódoló, kódjavító tevékenységünk révén támogatjuk az ellátókat a pontos és szabályos finanszírozási jelentések elkészítésében, a fenntartható gazdálkodásban és a teljesítménytervezésben.

 

Korszerű informatikai hátterünkre építve, a rendszerházakkal szorosan együttműködve, kiszűrjük az integrált klinikai szoftverek működési zavaraiból adódó hibákat, ill. segítséget nyújtunk a szolgáltatóknak az informatikai rendszereket érintő speciális kérdésekben, helyzetekben is.

 

Folyamatosan nyomon követjük az egészségügyi és finanszírozási jogszabályok változásait. Az új, illetve módosított jogszabályokról elektronikus hírlevélben igény szerint rendszeres értesítést küldünk. Ingyenes jogszabályfigyelő hírlevelünkre honlapunk bal alsó sarkában iratkozhat fel. Szerződött Partnereinket a finanszírozási környezet jelentős változásaira külön figyelmeztetjük, szükség esetén segítséget nyújtunk a várható következmények felmérésében és az adaptációs lehetőségek kidolgozásában.