A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa

 

HBCS logó

HBCS Audit Kft. Facebook

 

A HBCS Audit Kft. piacvezető szerepet tölt be Magyarországon az egészségügyi finanszírozási tanácsadás és auditálás területén.

Tevékenységünkkel a járó- és fekvőbeteg szakellátók méltányos finanszírozásához kívánunk hozzájárulni, biztosítva az elvégzett szolgáltatások teljes körű, szabályos elszámolását és a számlázási veszteségek megszüntetését.

Megtisztelő számunkra, hogy munkánk során szerződéses kapcsolatba kerülhettünk a hazai egészségügyi intézmények (orvosi egyetemek, megyei, városi kórházak, rendelőintézetek) többségével. Partnereink napi tevékenységük során és a finanszírozási rendszer változásai kapcsán a mai napig folyamatosan számíthatnak szakértői támogatásunkra.

A HBCS Audit Kft. szolgáltatásai révén a fekvő- és járóbeteg-szakellátó intézmények többletbevételt realizálhatnak és az érvényes szabályokhoz igazíthatják elszámolási gyakorlatukat. A bevételek növelése, a fenntartható működés biztosítása minden egészségügyi szolgáltató számára fontos. Minden olyan elvégzett szolgáltatás, amelynek költségét a finanszírozó nem téríti meg, veszteséget termel, így a már elvégzett szolgáltatások maradéktalan és szabályos elszámolása alapvető intézményi érdek. A hibás, illetve szabálytalan adatszolgáltatás komoly károkat okozhat.

Csaknem 20 éves egészségügyi finanszírozási tanácsadói tapasztalatra és képzett orvos-szakértői tudására alapozva, a HBCS Audit Kft. segítséget nyújt a finanszírozási adatszolgáltatás átvilágításában, szabályos kódolási gyakorlat megvalósításában, hatékonysági tartalékok feltárásában.
 
Szolgáltatásaink: 
 
- Egészségügyi finanszírozási tanácsadás
- Professzionális egészségügyi kódolás, kódjavítás
- Informatikai tanácsadás és egyedi szoftvertermékek
- Egészségügyi finanszírozási továbbképzések
- Ingyenes egészségügyi jogszabályfigyelés 

Kérje intézményre szabott ajánlatunkat MOST!

Iratkozzon fel INGYENES egészségügyi jogszabályfigyelő hírlevelünkre a bal oldali boxban! 

 

Adatvédelem

Cégünk elkötelezett a partnereink által ránk bízott adatok feltétlen védelme tekintetében. Éppen ezért 2010 óta működtetjük integrált irányítási rendszerünket, melynek egyik eleme az ISO 27001:2014-es Információbiztonsági Irányítási rendszer. A rendszer első tanúsítása 2012-ben történt, azóta évente sikeresen lezajlottak a követő auditok. A második hároméves tanúsítási periódus lezárultával ismétlő auditra került sor 2018. júniusában. A sikeres auditnak köszönhetően tanúsításaink újabb 3 évre, 2021. júniusáig érvényesek!

 

Magyarországi irodák

Magyarországon két helyszínen, Budapesten és Veszprémben működik irodánk: a szakmai tevékenység koordinációját és informatikai tevékenységünket a fővárosból irányítjuk, veszprémi telephelyünkön kollégáink fekvőbeteg kódolási feladatokkal kapcsolatos tevékenységet végeznek

 

Külföldi jelenlét

A HBCS Audit Kft. dinamikus fejlődése nem állt meg országunk határainál: cégünk külföldön is jelentős eredményeket tudhat magáénak. Erdélyi társcégünk a Medicode S.R.L. révén Romániában is vezető szerepre tettünk szert és folyamatosan keressük a lehetőségeket újabb külföldi piacok felé történő terjeszkedésre. 

Irodáink pontos elérhetőségéről a Munkatársaink menüpontban tájékozódhat.